Home Mogelijkheden

Boren:Betonboor
Wij kunnen uiterst nauwkeurig gaten boren door alle soorten gewapend beton, Ytong, Gibo, metselsteen, kalksteen, natuursteen en asfalt. Of het nu gaat om vloeren of wanden, wij kunnen gaten boren variërend van Ø 8mm tot Ø 1000mm.
Hierbij kunt u denken aan o.a. afzuigkappen, wasdrogers en badkamerventilatoren. Deze sparingen kunnen in stenen muren met ons droogboor systeem worden geboord, zonder water met bijna volledige stofafzuiging. Wanneer u echter bijvoorbeeld een gat door een verdiepingsvloer geboord wilt hebben, moet
dit gedaan worden met een watergekoelde boormachine.

Zagen:
Wij zagen in alle steen- en betonachtige materialen. Zaagwerk voeren wij uit in vloeren en wanden. Zaagblad
De zaagmachines waarmee wij werken variëren van een handzaag tot een wandzaag maar ook diverse vloerzaagmachines behoren tot onze middelen.
Zaagwerken worden uitgevoerd met watergekoelde machines zoals bijvoorbeeld bij asfaltzagen, betonvloeren en betonwanden zagen, trapgaten, deur- en raamkozijnen, convectorputten en dergelijke.

Sleuven:
Sleuven maken voor electra- en loodgieterwerk kunnen wij vakkundig uitvoeren zowel droog met stofafzuiging als met watertoevoer door de harde wanden. Uiteraard voeren wij dit werk uit onder het moto schoon de woning in, schoon er weer uit

Specialisme:
Op aanvraag kunnen wij werkzaamheden uitvoeren voor het professioneel sleuven van cementdekvloeren
t.b.v. vloerverwarming.Diamantboren

Verankeringen:
Wij verzorgen het boren en plaatsen van stekeinden of draadstangen en kunnen op aanvraag daarvoor de trekkrachtberekeningen uitvoeren.

Slopen:
Natuurlijk kunnen wij ook sloopwerken uitvoeren zoals het slopen van keukens, badkamers, wanden en vloeren.
In overleg voeren wij al het puinafval af. Dit alles natuurlijk professioneel en stofvrij !